fbpx

Tags : Црверн крст

Клубот на млади при Црвен крст Струмица организираше предновогодишно дружење

Клубот на млади при Општинската организација на Црвен крст Струмица синоќа организираше предновогодишно дружење со децата од Здружението „Вера“ од Струмица. Младите од Црвен крст на децата им поделија новогодишни пакетчиња. Дружењето го збогати и Дедо Мраз, а за уште поубава атмосфера се погрижи Мики Маус. На предновогодишното дружење беа поделени и новогодишни честитки, а […]