fbpx

Клубот на млади при Црвен крст Струмица организираше предновогодишно дружење со децата од Здружението „Вера“

 Клубот на млади при Црвен крст Струмица организираше предновогодишно дружење со децата од Здружението „Вера“

Клубот на млади при Општинската организација на Црвен крст Струмица синоќа организираше предновогодишно дружење со децата од Здружението „Вера“ од Струмица.

Младите од Црвен крст на децата им поделија новогодишни пакетчиња. Дружењето го збогати и Дедо Мраз, а за уште поубава атмосфера се погрижи Мики Маус.

На предновогодишното дружење беа поделени и новогодишни честитки, а беа споделени и многу желби за новата 2021 година.

Share via
Copy link