fbpx

Tags : цена

Министерство за транспорт и врски: нема да се зголеми цената

-Во однос на информациите за цената на патарините, како што и на денешната прес-конференција најави министерот Бочварски, сакаме да потенцираме дека Владата на Република Северна Македонија, преку Министерството за транспорт и врски и Јавното претпријатие за државни патишта, нема да ја зголеми цената за наплата на патната такса, информираа денеска од оваа министерство. Република Северна […]