fbpx

Tags : давеник

ЦУК: ПРОНАЈДЕНО Е ТЕЛОТО НА ДАВЕНИКОТ ВО ДОЈРАНСКО ЕЗЕРО

Регионалниот ЦУК Струмица денеска информира дека телото на давеникот во Дојранско Езеро, кој исчезнал во водата кон пладне, доцна попладне пред стемнување е пронајдено. Инаку, станува збор за И.З.(42) од Штип, со престој во Германија. Телото на давеникот веднаш не е пронајдено заради тоа што во езерото има многу трски, алги, а и слаба е […]

ЦУК:Се трага по давеник во Дојранско Езеро

Регионалниот ЦУК Струмица информира за давеник во Дојранско Езеро, кој исчезнал во водата кон пладне, информираа денеска од Центарот за управување со кризи. Лицето не е пронајдено и е непознато. Настанот се случил кога лицето било качено на педелинка што најверојатно се превртела, а лицето не знаело да плива. За сега, нема податок дали имал […]