fbpx

Tags : дебата

„НОВУС“ и новинарите од регионот заедно дебатираа за подобрување на

Центарот за истражување и анализи „НОВУС“ во партнерство со Здружението за медиумска писменост „Медија Флеш“- Струмица, денеска во просториите на „Europe House“ во Струмица ги презентираа наодите од истражувањето за тоа колку репортерите од Југоистокот слободно известуваат и колку им веруваат. Истражувањето се базира на анкета спроведена врз 251 испитаници од  Струмица каде се анкетирани […]