fbpx

Tags : ден на детето

Одбележан Меѓународниот ден на детето и Денот на згрижувачките семејства

Струмица денеска беше домаќин на одбележувањето на 1Јуни – Меѓународниот ден на детето со хепенингот „Семеен ден за згрижувачките семејства“ кој во организација на СОС Детско село, а во соработка со Меѓуопштинскиот центар за социјални работи – Струмица, Министерството за труд и социјална политика и општина Струмица се одржа во малиот градски парк. Поддржувајќи ги […]