fbpx

Tags : Ден на превенција

Oдбележан Денот на превенција во Струмица

Со делење флаери со едукативна сосдржина, освежувачи и демонстрирање на поставување синџири за снег на возилата денеска во Струмица беше одбележан 9 Декември-Денот на превенција под мотото „Безбедно патување во зима“. Хризантема Рендевска, началник на Отсекот за превенција при СВР Струмица, истакна дека со оваа активност се подигнува свеста кај учесниците во сообраќајот, но се […]