fbpx

Tags : детски ликовни средби

Одржани Републичките детски ликовни средби во Струмица

Одржани 32 по ред Републичките детски ликовни средби,, Цвеќе 2022”во организација на општинската установа Дом за деца и млади,, Благој Мучето’ ‘ – Струмица. Учесници 24 екипи од основните општински училишта од Струмица, Ново Село, Босилово, Кочани, Гевгелија, Стојаково, Богданци, Пехчево, Неготино и Демир Капија, екипи со нивните ментори, директори на училиштата, Домови и Центри […]