fbpx

Tags : Димитар Арапов

Димитар Арапов најуспешен во суперфиналето во стрелање летечки мети-дисциплина Трап

Вчера на стрелиштето на ЛД “БЕЛАСИЦА” се одржа Супер Финале на Југоисточниот регион во стрелање на летечки мети дисциплина Трап. На Суперфиналниот натпревар учествуваа 21 стрелец, најдобро пласирани во Првенството, кое се состоеше од седум турнири на кои учествуваа над 60 стрелци. Во првенството екипно прво место освои екипата на ЗЛР “ГОЦЕ ДЕЛЧЕВ” од Босилово, […]