fbpx

Tags : Доктор Илиев

Доктор Илиев од Кавадарци ја преплива „Турија“

Докторот специјалист по спортска медицина од Кавадарци, Бошко Илиев (55) од Кавадарци, на Денот на независноста, ја преплива акумулацијата „Турија“ кај Струмица во должина од 6 километри за време од 2 часа и 36 минути. Денешниот беше негов 91 маратон и дел од маратоните за промоција на убавините и езерата во државата. Доктор Илиев досега […]