fbpx

Tags : Дом на култура

По 9 години од опожарувањето почна изградбата на новиот Дом

По 9 години од опожарувањето започна првата фаза од изградбата на новиот Дом на културата во населеното место Куклиш. Во оваа прва фаза ќе се изврши уривање на градбата од стариот дом и изградба во карабина фаза на новиот дом. Градоначалникот Костадин Костадинов со соработниците, претседателот на Советот Марјан Даскаловскии и советници, денеска беа на […]