fbpx

Tags : дворови

Костадинов ги врачи наградите за најубавите уредени дворови пред колективните

Градоначалникот Костадин Костадинов вечерва ги посети најубаво уредените дворови пред колективните станбени објекти и ги врачи ваучерите за освоени прво и второ место, информираа од Општина Струмица. Со цел да се стимулира уредувањето и одржувањето на дворните места пред колективните станбени објекти, на иницијатива на градоначалникот Костадинов од општинскиот буџет беа издвоени 350 илјади денари […]