fbpx

Tags : еден милион денари

Од новогодишното украсување на градот Општината донираше еден милион денари

Општина Струмица од буџетот за 2020 година ќе донира еден милион денари на Јавната здравствена установа „Општа болница – Струмица“ за набавка на опрема и материјали за справување со пандемијата на Ковид – 19. Советниците одлуката ја донесоа едногласно на денешната 41 седница, на предлог на градоначалникот Коста Јаневски, со која Општината се откажува од […]