fbpx

Tags : еЕУРО2021

Започнуваат пријавите за националната селекција за еЕуро2021

Македонската Еспорт Федерација и Фудбалската Федерација на Македонија ги повикува сите заинтересирани да се пријават за националните предквалификации за eEURO 2021 квалификациите на УЕФА. Пријавувањето почнува на 04.01. 2021 година и ќе трае до 15.01.2021 година! За секој што сака да учествува, деталите се објавени на веб страните на ФФМ и МЕСФ. Согласно правилникот, може […]