fbpx

Tags : екологисти

Екологисти, активисти или само антинатовци

Комерцијална ПР објава Автор: Виктор Грозданов За да се декларираш како граѓански активист мора да се занимаваш со активизам кој има неколку дефиниции: активизмот како практика на организирано дејствување лежи во срцето на женското движење, еколошкото движење, движењето за мир и други граѓански иницијативи. Нема полоши активисти од оние кои немаат соодветно образование за тоа за што се борат. […]