fbpx

Tags : еколошка акција

Еколошка акција во Босилово „Со пластични шишиња до овошни садници“

Општина Босилово денес започна со реализација на  една креативна и интересна кампања насловена како „Еколошка пролет во Босилово!“  Кампањата ќе се реализира во наредните два месеци и ќе опфати повеќе активности и настани, но она што посебно е интересно е тоа што општина Босилово денес ќе врши дистрибуција на овошни садници во замена за пластични […]