fbpx

Tags : елка

Костадинов: Најголемата елка во државата е поставена на Градскиот плоштад

-Во Струмица не сакам да има простор за омраза, црнила и лаги.Сакам деновите кои ни претстојат да ја уживаме позитивата, љубовта, радоста на празниците!, објави градоначалникот на Струмица, Костадин Костадинов. Новогодишните бои ја разубавија Струмица.Започна претпразничната магија! И оваа година Струмица блесна во полн сјај со новогодишното украсување на повеќе локации во градот. Најголемата елка […]