fbpx

Костадинов: Најголемата елка во државата е поставена на Градскиот плоштад

 Костадинов: Најголемата елка во државата е поставена на Градскиот плоштад

-Во Струмица не сакам да има простор за омраза, црнила и лаги.Сакам деновите кои ни претстојат да ја уживаме позитивата, љубовта, радоста на празниците!, објави градоначалникот на Струмица, Костадин Костадинов.

Новогодишните бои ја разубавија Струмица.Започна претпразничната магија! И оваа година Струмица блесна во полн сјај со новогодишното украсување на повеќе локации во градот. Најголемата елка во државата поставена на градскиот плоштад, а новогодишниот амбиент е надополнет и со други светлосни фигури. Нека ни биде најубаво и весело!Од срце за сите вас драги мои!, напиша струмичкиот градоначалник.

Share via
Copy link