fbpx

Tags : Ереван

Делегација од Општина Струмица беше во неколкудневна студиска посета на

Делегација од Општина Струмица, беше во неколкудневна студиска посета во Ереван, Ерменија, која имаше за цел да ги истражи меѓународните практики во соработката помеѓу општините, бизнис заедницата и давателите на социјални услуги за унапредување на вработеноста на младите и нивна социјална интеграција. Студиската посета беше дел од проектот на СОС Детско село “Јакнење на младите […]