fbpx

Tags : европски главен град на младите

Струмица ќе аплицира за Европски главен град на младите во

Градоначалникот Костадин Костадинов на денешната прес конференција информираше дека Општина Струмица ќе аплицира за титулата Европски главен град на младите во 2025 година што ја доделува Европскиот младински форум. -Работиме на проекти од повеќе области и за сите целни групи, но посебно место во мојата визија за Струмица имаат младите, затоа што тие се иднината […]