fbpx

Tags : Финансии

На „Отворени финансии“ отсега ќе можат да се следат и

На платформата  „Отворени финансии“ отсега ќе можат да се следат и сите исплати на единиците на локалната самоуправа и нивните буџетски институции. Со втората фаза на проектот што беше презентирана денеска е направена надградба со која се зголемија перформансите на системот и се објавија и трансакциите на единиците на локална самоуправа и нивните јавни претпријатија, […]