fbpx

Tags : формиран Клуб

Формиран Клуб за медиумска писменост при Локалниот младински совет на

Во рамките на реализирање на проектот „Читај меѓу редови: Спротивстави се на дезинформации и  биди медиумски писмен во ера на дигитални вести!“, којшто го реализира „Медија Флеш“, вчера во просториите на Младинскиот центар во Струмица беше формиран Клуб за медиумска писменост при Локалниот младински совет на Општина Струмица. Координаторот на проектот, Ристо Тасев и проектниот […]