fbpx

Tags : фрлање сол

„Комуналец“ интервенира со фрлање сол на патиштата и улиците во

По врнежите од снег кои почнаа изутринава ЈПКД „Комуналец„ Струмица излезе на терен и започна со фрлање сол на патиштата кои се критични и кои водат кон планинските населени места . -Ситуацијата со врнежите од снег се следи континуирано , се интервенира со фрлање на сол и со чистење на снегот со механизација онаму каде […]