fbpx

Tags : Генералка викенд 2022

Се одржа еко акцијата „Генералка викенд 2022“

Општина Струмица во соработка со ЈПКД „Комуналец“ ја започна акцијата „ГЕНЕРАЛКА ВИКЕНД 2022“ во која освен Градоначалникот на Општина Струмица и советниците се вклучија и повеќе еколошки друштва, невладини организации и група ентузијасти кои секојдневно се грижат и апелираат за почиста животна средина, за поубав и урбан изглед на Општината. Акцијата се одржа кај Индустриската […]