fbpx

Tags : големо отворање

Неверојатни попусти во РИВЕРСОФТ HOME CENTER СТРУМИЦА-ГОЛЕМО ОТВОРАЊЕ

РИВЕРСОФТ HOME CENTER СТРУМИЦА – ГОЛЕМО ОТВОРАЊЕ на НАЈГОЛЕМИОТ HOME CENTER ВО СТРУМИЦА НЕ ПРОПУШТАЈТЕ ЈА ОВАА ЕДНА И ЕДИНСТВЕНА ШАНСА, ВИКЕНД БЕЗ ДДВ!! 19-ти и 20-ти СЕПТЕМВРИ – САБОТА И НЕДЕЛА СО ЗАПОЧНУВАЊЕ ОД 10 ЧАСОТ – ГОЛЕМИ НЕВЕРОЈАТНИ ПОПУСТИ до 50% на Бела Техника, Телевизори, Компјутери и компјутерска опрема, a ДУРИ 18% ПОПУСТ […]