fbpx

Tags : Градски гробишта

„Комуналец“ ги чистеше Градските гробишта и депонијата на влезот во

ЈПКД „Комуналец“ Струмица организираше акција за чистење на просторот околу и во градските гробишта како и отстранување на мини дивата депонија на влезот во Баница која се појавува секој месец. Континуирано со сите расположиви ресурси се работи на терен за чистење и подобрување на лошата слика кои ја прават граѓани кои неодговорно се однесуваат кон […]