fbpx

Tags : Грковска

Вицепремиерката Грковска на средба со ученици од СОУ „Јане Санадански“

Заменичката на претседателот на Владата на Република Северна Македонија задолжена за политики за добро владеење, Славица Грковска, денеска одржа средба со ученици од СОУ „Јане Сандански“ во Струмица. Целта на настанот на кој присуствуваа и членови на Советот на општина Струмица и претставници на општина Струмица, беше промоција на политиките за добро владеење поврзани со […]