fbpx

Tags : Хотел

Новиот Хотел Термал Лукс&Спа во Банско ќе ги отвори своите

Бараме 70 динамични, мотивирани и посветени работници, кои се флексибилни и подготвени да работат как Тим. Нудиме различни работни позиции како што се:консиер-возач-помошник, рецепцционери, келнери-келнерки, готвачи и пеерсонал во кујната, собарки за чистење, велнес персонал итн. Во тест период од 3 месеци ќе можете да се пријавите за финален договор. До формирање на конечната плата […]

Sticky

Од 22 јуни се отвораат хотелите, Владата донесе протоколи за

Владата на Република Северна Македонија на денешната 69-та седница ја дополни Уредбата со законска сила за примена на Законот за здравствената заштита за време на вонредна состојба, согласно која сега и приватните здравствени установи, во рамките на вршењето на дејноста за интензивна нега и терапија, ќе можат да укажуваат здравствени услуги и за заразната болест […]