fbpx

Новиот Хотел Термал Лукс&Спа во Банско ќе ги отвори своите врати во наредните месеци

 Новиот Хотел Термал Лукс&Спа во Банско ќе ги отвори своите врати во наредните месеци

Бараме 70 динамични, мотивирани и посветени работници, кои се флексибилни и подготвени да работат как Тим.

Нудиме различни работни позиции како што се:консиер-возач-помошник, рецепцционери, келнери-келнерки, готвачи и пеерсонал во кујната, собарки за чистење, велнес персонал итн.

Во тест период од 3 месеци ќе можете да се пријавите за финален договор.

До формирање на конечната плата се нудат различни поволности.

Бидејќи се фокусираме на гости од Европа, бараме основно ниво на англиски јазик за нашиот персонал кој најмногу ќе биде во контакт со нашите гости.

Доколку сте заинтересирани да работите во модерно, сосема ново опкружување, не двоумете се да аплицирате и да ја претворите вашата и страст во работа со нас.

Заинтересираните кандидати можат да ни испратат е-пошта со сите нивни кратки референци (им-возраст-интерес за работа-искуства, телефонски број и адреса) на е-маил: termallux@gmail.com, а набргу потоа ќе Ве поканиме на интервју.

Треба да нагласиме дека вашата работа ќе запчне за неколку месеци и сите можности ќе бидат достапни за дополнителна обука.

Со нетрпение ве очекуваме да ја добиеме вашата апликација.

Управен одбор

Термал Лукс&Спа Банско Струмица

Share via
Copy link