fbpx

Tags : Термал Лукс

Новиот Хотел Термал Лукс&Спа во Банско ќе ги отвори своите

Бараме 70 динамични, мотивирани и посветени работници, кои се флексибилни и подготвени да работат как Тим. Нудиме различни работни позиции како што се:консиер-возач-помошник, рецепцционери, келнери-келнерки, готвачи и пеерсонал во кујната, собарки за чистење, велнес персонал итн. Во тест период од 3 месеци ќе можете да се пријавите за финален договор. До формирање на конечната плата […]