fbpx

Tags : информации

Важни информации за вакцините

За сите наши граѓани кои веќе ја примија првата доза на вакцината „Астра Зенека“ и за оние кои во следниот период ќе се вакцинираат, еве неколку важни информации за самата вакцина и процесот на создавање имунитет. -По примање на првата доза од вакцината, потребни се до три недели да се создаде имунитет. Ова значи дека […]