fbpx

Tags : Инсулин

Д-р Филипче: Го укинавме паралелниот увоз на инсулин, ќе продолжам

На средба со лицата со дијабетес од Радовиш и околните региони, д-р Венко Филипче информираше за плановите предвидени за оваа важна категорија на пациенти во насока на подигнување на квалитетот на нивниот живот преку подобрување на терапијата што ја добиваат. Д-р Филипче е носител на листата на кандидати за пратеници од СДСМ и Коалицијата за […]