fbpx

Tags : избор на спортист

Избор на спортист на Струмица идниот петок

Спортистите се нашите амбасадори во светот, а нивните успеси наша гордост.И годинава на спортската манифестација „Спортист на годината“ ги избираме најдобрите спортисти, екипи и тренери во општина Струмица за 2021 година, објави градоначалникот Костадин Костадинов. Манифестацијата којашто ќе се организира согласно протоколите за заштита од Ковид-19, ќе се одржи на 4-ти февруари (петок) во хотелот […]