fbpx

Избор на спортист на Струмица идниот петок

 Избор на спортист на Струмица идниот петок

Спортистите се нашите амбасадори во светот, а нивните успеси наша гордост.И годинава на спортската манифестација „Спортист на годината“ ги избираме најдобрите спортисти, екипи и тренери во општина Струмица за 2021 година, објави градоначалникот Костадин Костадинов.

Манифестацијата којашто ќе се организира согласно протоколите за заштита од Ковид-19, ќе се одржи на 4-ти февруари (петок) во хотелот „Сириус“ со почеток од 20:00 часот.

Од срце за спортистите на Струмица

Share via
Copy link