fbpx

Tags : избор најдобар спортист

Одбојкарот Владо Милев е најдобар спортист на Струмица за 2020

На традиционалната манифестација Избор на спортист, која се одржа во организација на Советот на општина Струмица, а под покровителство на градоначалникот Коста Јаневски, одбојкарот Владо Милев, член на ОК Џио Струмица, е избран за најдобар спортист на Струмица за 2020 година во категорија на квалитетен екипен спорт. Второто место и припадна на фудбалерката Сара Велкова […]