fbpx

Tags : Јасно.мк

ЈАСНО.МК гласно во битката против дезинформации

Здружението на новинарите на Mакедонија (ЗНМ) во соработка со Програмата за развој на Обединетите нации (УНДП) денеска ја презентираа дигиталната платформа ЈАСНО.МК. Целта на оваа платформа е квалитетни новинари да создаваат приказни кои што ќе донесат промена и што е најважно ќе ја презентираат информацијата до граѓаните кои се надеваме во иднина ќе знаат од […]