fbpx

Tags : Јованка Тренчовска

Јованка Тренчевска ја презеде функцијата министер за труд и социјална

Во Министерството за труд и социјална политика денеска се изврши примопредавање на функцијата министер за труд и социјална политика. Новоименуваната министерка Јованка Тренчевска ја презеде функцијата од досегашната министерка Јагода Шахпаска.Со тоа министерката за труд и социјална политика Тренчевска и официјално го започнува управувањето со овој сектор. „Чест и задоволство ми претставува да го предводам […]