fbpx

Tags : КК Струмица

KK Струмица заедно со своите играчи го уредија кошаркарското игралиште

На иницијатива на кошаркарскиот клуб Струмица, кој се натпреварува во втората кошаркарска лига, се уредува и модернизира кошаркарското игралиште во ООУ ,,Сандо Масев”. Тие во соработка со ЈПКД Комуналец ги заменија кошаркарските табли, а се обележа и теренот кој е со бетонска подлога во дворот на школото.