fbpx

KK Струмица заедно со своите играчи го уредија кошаркарското игралиште во училиштето Сандо Масев

 KK Струмица заедно со своите играчи го уредија кошаркарското игралиште во училиштето Сандо Масев

На иницијатива на кошаркарскиот клуб Струмица, кој се натпреварува во втората кошаркарска лига, се уредува и модернизира кошаркарското игралиште во ООУ ,,Сандо Масев”.

Тие во соработка со ЈПКД Комуналец ги заменија кошаркарските табли, а се обележа и теренот кој е со бетонска подлога во дворот на школото.

Share via
Copy link