fbpx

Tags : Комарци

Второ прскање против комарци во Југоистокот на 22, 23 и

Центарот за развој на Југоисточниот плански регион ги известува сите граѓани од овој регион дека второто прскање против комарци ќе се изврши на 22, 23 и 27 јули 2020 година, со следниот распоред: 1. На 22.07.2020 година (среда), во период од 19.00 до 02.00 часот во општините Конче, Радовиш, Струмица и Василево; 2. На 23.07.2020 […]

Второ прскање против комарци по земјен пат во Југоистокот

Центарот за развој на Југоисточниот плански регион ги известува сите граѓани од Југоисточниот плански регион дека второто прскање против возрасни комарци ќе се изврши на 22 и 23 Јули 2020 година, со следниот распоред: 1.   На 22.07.2020 година (среда), во период од 19.00 до 02.00 часот во општините Конче, Радовиш, Струмица и Василево и 2. На […]

Утре ќе се прска против комарци во Големиот градски парк

Се известуваат граѓаните дека утре (30.06.2020 година) во периодот од 20 до 22 часот ќе се врши прскање против возрасни комарци по земјен пат на територијата на Големиот градски парк, инфомирмираат од општина Струмица. Се апелира до сопствениците на објектите (летните тераси) истите да ги затворат во овој временски период, како и до граѓаните во […]