fbpx

Tags : компанија

Меѓународната технолошка компанија Softelligence ќе инвестира милион евра во Северна

Softelligence, технолошка компанија специјализирана за дизајнирање и испорака на комплексни решенија и интегрирани платформи водени од податоци и вештачка интелигенција, денес го најавува отворањето на својата канцеларија во Северна Македонија. Идната генерација пионери на технологијата со глобално седиште во Обединетото Кралство и 2 центри за испорака во Романија, одлучи да инвестира милион евра во Северна […]

Галеника со нов изглед што ја рефлектира трансформацијата во модерна

Едeн од најпрепознатливите брендови во регионалниот фармацевтски бизнис, Галеника во мај го промовираше новиот визуелен идентитет, во согласност со модерната деловна визија на компанијата. Новиот изглед ги одразува трансформациите и инвестициите низ кои помина Галеника од 2017 година, кога стана дел од бразилската Групација НЦ, во која спаѓа и ЕМС – една од најголемите фармацевтски […]