fbpx

Tags : корупција

Корупција во онлајн медиумите има, потребна е активна саморегулација но

Измена на правилникот на ДИК за финансирање на предизборните кампањи на партиите на онлајн медиумите, саморегулирање на онлајн медиумите со јасно објавено сопствеништво, редакција и уредник, етички да се сензибилираат сите кои работат во овие медиуми од новинари до сопственици, формирање фонд за медиуми. Ова се само дел од заклучоците од дебатата што ја организираше […]