fbpx

Tags : кучиња

Совет на Општина Струмица:донесена одлука за основање на ЈП за

Советот на општина Струмица денеска ја одржа 5-та седница на која членовите усвоија и донесоа повеќе одлуки, планови, програми, информации и извештаи. Зелено светло од советниците добија предлог – планот за запишување на ученици во прва година во средните општински училишта во општина Струмица во учебната 2022/2023 година, предлог-измената и предлог – одлуката за давање […]