fbpx

Tags : личност на годината

Костадинов личност на годината во Југоисточна Европа за 2024 година

Градоначалникот на Струмица, Костадин Костадинов, е избран за личност на годината од Фестивалот на Југоисточна Европа-Париз, Берлин,Вашингтон. Одлуката му ја соопшти амбасадорот Јордан Плевнеш во име на Уметничниот одбор на Фестивалот. -Признанието ќе ја пренесе славата на Струмица на сите меридијани и како што рече Плевнеш, ако Балканот е срцето на Европа, денеска Струмица е […]