fbpx

Tags : локална

Костадинов:важна е соработката меѓу локалната и централната власт

Со премиерот Димитар Ковачевски и министри од Владата, денеска од новата градинка „Виножито“ пуштивме силна порака за важноста на соработката помеѓу локалната и централната власт. Токму оваа градинка е плод на таквата соработка, поддржана од Светска банка. Како Општина на која децата и се приоритет, а во соработка со ресорните министерства, постојано инвестираме во подобрувањето […]