fbpx

Tags : луѓето

Филипче до Николоски: Обиди се да сработиш нешто корисно за

Откако денеска Александар Николоски го обвини Венко Филипче дека ја злоупотребува професијата лекар, Филипче му порача на Николоски дека не може да зборува за злоупотреба на професија, бидејќи тој нема професија и не знае што е тоа. „Александар Николоски очигледно не знае што е злоупотреба на професија затоа што тој нема професија. Како доктор и хирург […]