fbpx

Tags : мал фудбал

Заврши меморијалниот турнир во мал фудбал „Јоже Хаџиевски“,првото место за

Синоќа во Куклиш заврши Меморијалниот турнир во мал фудбал „Јоже Хаџиевски 2023“ поддржан од градоначалникот Костадин Костадинов и Oпштина Струмица. На овој прв турнир учествуваа вкупно 24 екипи од целата држава. Првото место го освои екипата на „Алупласт-Васил“ од Јосифово, второто екипата на „Термaлни оранжерии“ од Банско, третото место го освои екипата на „Freight one“ […]

Пожарникарите од Струмица, Валандово, Гевгелија и Радовиш на Божиќен турнир

Денес, во спортската сала при СОУУД ,,Димитар Влахов”, во организација на ТППЕ Струмица, се одржа Божиќен турнир во мал фудбал. На турнирот учествуваа пожарникари-спасители од професионалните противпожарни единици од Југоисточниот регион и тоа од ТППЕ Струмица, ТППЕ Валандово, ТППЕ Гевгелија и ТППЕ Радовиш. -Се надеваме дека овој турнир ќе прерасне во традиционален, преку кој ќе […]