fbpx

Tags : мапа

Општините Василево и Ново Село во кои струмичкиот Црвен крст

Министерката за труд и социјална помош, Јагода Шахпаска ја објави мапата на општини во кои е активна услугата Помош и нега во домот, општини каде се отвориле Центри за дневен престој на деца со попреченост и Центри за дневен престој на стари лица. На мапата се и општините од струмичкиот регион, Василево и Ново Село, […]