fbpx

Tags : Маричиќ

Градоначалникот Костадинов имаше средба со вицепремиерот Маричиќ и министерката Тренчевска

Градоначалникот Костадин Костадинов, попладнево имаше средба со  заменик претседателот на Владата задолжен за европски прашања, Бојан Маричиќ и министерката за труд и социјална политика, Јованка Тренчевска. На средбата во неговиот кабинет разговараа на актуелни теми од работата на локалната и централната власт и взаемната соработка во областа на социјалната заштита и европските политики и перспективи. Со […]