fbpx

Tags : Марјан Даскаловски

Марјан Даскаловски по петти пат на чело на струмичките ловци

Денес во домот на АРМ Ловното друштво „Беласица“ од Струмица го одржа своето годишно собрание. Оваа година беше и изборна за претседател на друштвото. Педесет и еден делегат на собранието едногласно ја дадоа поддршката за Марјан Даскаловски и му ја дадоа довербата по петти пат да биде на чело на Ловното друштво „Беласица“. -Горд сум […]